Algemeen

De kosten van een begrafenis

Bloemen, Begrafenis, Uitvaart

De kosten gaan omhoog als u in een herenhuis woont of in een groot huis met een tuin. Het is mogelijk om extra zorg te krijgen die meer kost. Dit is afhankelijk van de uitvaartondernemer, het uitvaartcentrum of de verzorger. Het bedrag van deze kosten zal ofwel worden afgetrokken van de eindafrekening of u bent verantwoordelijk voor de betaling ervan. 2) Ongediertebestrijding Om schade door ongedierte te voorkomen, maken de uitvaartondernemers gebruik van roterende teams van ongediertebestrijders. Niet alle bedrijven bieden ongediertebestrijding aan – sommige kunnen vrij duur zijn – maar sommige kunnen een stuk goedkoper zijn. Bij twijfel, wanneer de begrafenis in het Verenigd Koninkrijk plaatsvindt, is het raadzaam een ongediertebestrijdingsfirma te bellen.

Kosten voor een deken: Deze variƫren van enkele honderden ponden tot ver boven de duizend pond.

Kosten voor een kist Naast de kosten voor de uitvaart zijn er de bruto uitvaartkosten, de begrafeniskosten en de bijkomende kosten voor het huren of kopen van een zandbuitenkist. Deze zijn uiteraard een stuk hoger dan de kosten voor begraven of cremeren.

Kosten of de kist al dan niet onder een “duty of care” valt In het Verenigd Koninkrijk bent u verantwoordelijk voor het regelen van begrafenissen en begrafenissen. De zorgplichten die verzekeraars en bedrijven zullen proberen af te dwingen, zijn de verplichtingen van uw begrafenisondernemer – u dient hem op de hoogte te brengen van uw wensen. Misschien zal hij een soortgelijke korting aanbieden voor grote delen van een huis om de extra kosten van het begraven te helpen dekken voordat het huis is verkocht.

Kosten voor het bouwen van een uitvaartcentrum Als u als nieuwe eigenaar van het huis geen moeite wilt doen om een uitvaartcentrum te bouwen, zijn er enkele alternatieven. U zou een gift van een levensverzekering kunnen sturen, of proberen de kosten naar beneden te onderhandelen en een huurvrije eenheid in het uitvaartcentrum te krijgen.

Autoservicekosten

Wordt uw auto naar uw huis gereden – om u of uw echtgenoot naar het graf te brengen?

Zo ja, dan zullen er waarschijnlijk extra kosten zijn. Sommige autobedrijven hebben “premium” prijzen, maar de meeste zijn even laag als die andere kostenpost van een begrafenis – de begrafenis. Als u het niet erg vindt om wat meer te betalen, kunt u proberen naar de begrafenisonderneming te gaan, terwijl u, als u zich zorgen maakt over de onderliggende kosten, zou kunnen proberen de autodienst te betalen door een cheque uit te schrijven.

De kosten voor carpooldiensten variƫren ook aanzienlijk. In sommige gebieden, bijvoorbeeld Cornwall, kunt u verwachten dat u een extra bedrag moet betalen voor een begrafenis. Soms is dit evenveel als de kosten van een begrafenis.

Sommige organisaties proberen autoverhuurbedrijven ertoe aan te zetten hun tarieven te wijzigen om onverwachte kosten voor de consument te voorkomen. Laat u hierdoor niet van de wijs brengen.

Kosten voor het indienen van de papieren voor de begrafenisverzending Een begrafenisverzendingsdienst is meestal een toonaangevend bedrijf dat de consument een nuttige dienst kan bewijzen. En wie kan het hen kwalijk nemen? Zij moeten misschien veel papierwerk afhandelen en dat is meestal onbeduidend. Toch betaal je vaak veel geld voor een uitvaartdienst. En u zult zich wel afgevraagd hebben waar u aan denkt? Heeft u genoeg vertrouwen in de uitvaartpraktijken van anderen dat u de service van een enkele onderneming nodig heeft? De meeste mensen hebben het gevoel dat ze het papierwerk van de begrafenis wel alleen kunnen afhandelen. In werkelijkheid zou u moeten plannen wat u nodig zult hebben om belangrijke zaken af te handelen. Raadpleeg de uitvaartondernemer voor advies en voor plannen. Tot nu toe alleen huishoudelijke artikelen zoals spijkers, een mobiele telefoon, een lading boeken, en het aanvullen van de rekening. Uitgaven zullen waarschijnlijk zijn voor de landbouw of de veiligheid van apparaten. Het is misschien niet waar dat een vliegspuit in de totale kosten van een begrafenis is inbegrepen, maar het is wel waar dat u waarschijnlijk iets zult betalen voor de vervanging hiervan.

Kosten voor het begraven van de familie: Waar vindt de begrafenis plaats?

Dit is wellicht de meest ingewikkelde vraag, en ook de vraag waarbij de prijzen het meest inconsistent zijn.

Zelfs de goedkopere begrafenisarrangementen met een eenvoudige begrafenis van de persoon zullen heel wat extra kosten met zich meebrengen. Het is zeer waarschijnlijk dat de werkelijke kosten van de begrafenisdienst in de meeste gevallen meer zullen zijn dan de begrafenis. In sommige streken zal de begrafenis op een structuur van zijsporen plaatsvinden, in andere een eenvoudig gat in een blok beton.

In gevallen waarin de persoon is gecremeerd, is het misschien niet mogelijk om de natuurlijke begraafplaats te gebruiken. Deze ontwerpen zijn zeker spannend, maar kunnen veel geld kosten. Ook kan het zijn dat de locatie van de woning niet geschikt is voor een traditionele begrafenis. Regio’s met een lage levensstandaard zijn vaak gevoelig voor slechte veiligheidsnormen en de reputatie van massacrematies. Uitvaart Heemstede

Dit alles kan natuurlijk bijzonder moeilijk zijn voor de gewone consument, die advies nodig heeft over wat goed is voor hem of zijn gezin.